7 anledningar till att spela fotboll

Varför du ska börja spela fotboll!

Det är kul

Att ha kul är vad spela fotboll handlar om. Ja, är det möjligt att ha kul även om du har en förlorande säsong. Det börjar alltid på praktiken. Tränare bör fokusera på att göra metoder kul. Släng i en rolig aktivitet eller två under praktiken veckan att ändra saker. Detta gör det möjligt för barnen att roa sig och det kommer att hålla dem intresserade av sporten. Konkurrenskraftig, upp-tempo, organiserad, och entusiastiska praxis kommer att hålla barnen intresserade.

Utveckla nya färdigheter

Att spela fotboll kräver barn att kommunicera med både lagkamrater och deras tränare. Lagarbete är förmodligen den viktigaste färdighet som lärs genom att spela fotboll. Lagarbete är en egenskap som dessa barn kommer att behöva bära in tonåring och vuxen ålder. Ungdomsfotboll kommer också bidra till utvecklingen av sociala färdigheter. Vilket är nödvändigt för att bli framgångsrik i inte bara fotboll, men i livet också.

Fotboll flickor
Få vänner

Att spela fotboll gör barnen att få nya vänner. Att spela fotboll kommer bidra till att utveckla laget kemi och en känsla av broderskap. Dessa vänskapsband kan pågå under en livstid. Dessutom, för det mesta, de kommer att göra vänner som också på rätt väg.

Utveckla konkurrenskraft

Livet handlar om Konkurrens- om det spelar en lagsport eller söker jobb. Ingenting ges till dig i livet så det är viktigt att barnen lär sig. Att arbeta hårt och tävla om allt. Sätt upp mål och arbeta konkurrenskraftigt mot dem är vad ungdomsfotbollen bör alla om. Barn måste lära sig att alltid konkurrera och sätta höga mål för sig själva. När jag säger ”konkurrenskraft”, menar jag inte ”vinna till varje pris”. Det handlar om ansträngning.

Bli vältränad

Fotboll kommer att kräva barnen att delta i fysisk kondition. Vårt lands antal  överviktiga är på alarmerande nivåer. Detta är främst på grund av dålig kost (snabbmat) och det ökade intresset och utvecklingen av videospel. Barn spelar videospel, men barnen som är beroende av dem. Är de som hellre stanna inne på en trevlig dag och spela spel. Om det är en trevlig dag, bör barnen vara ute och lekte. Barn måste vara aktiv och delta i idrott och rekreation. Fotboll är en fysiskt krävande sport som kommer att ha barnen exorcism varje praktik och spel. Det finns ingen annan sport som lär fysisk kondition bättre än fotboll.

Håll barnen sysselsatta och borta från problem

Sporta kommer att hålla barnen upptagna efter skolan. Deltagande i ungdomsidrott och fritidsaktiviteter kommer att hålla barnen upptagna och borta från problem. Det kommer att hålla barnen på ett kontrollerat, strukturerad och positiv miljö. Det kommer också att få barnen i god fysisk kondition. Och det kommer att hålla dem borta från de improduktiva timmar av långa dataspelssessioner. Att hålla barnen upptagna och borta från problem är ett av de bästa skälen varför barn bör spela ungdomsfotboll. Ingen annan sport kommer att kräva mer engagemang och disciplin.

Fotboll pojkar
Säkrare spel

Spelet fotboll har aldrig varit säkrare. Tränare är nu skyldiga att ta olika säkerhetsklasser på korrekt tacklingar och blockeringstekniker. Många ligor genomförs också regler som inte tillåter lagen att göra levande itu för mer än 1/3 av praxis. Det finns också vissa dumma ”old school” fotboll övningar som nu är förbjudna. Utvecklingen av utrustning gör också spelet mycket säkrare. Utrustning blir bättre. Tränare blir mer utbildade. Uppfattningen om hjärnskakningar i fotboll är överdriven. Många gånger folk jämföra NFL till ungdomsfotbollen, som är fullständigt absurt. Den ”gamla skolan” vinna och slå till varje pris håller på att dö ut. De yngre mer utbildade tränare börjar ta över.